2011. június 21., kedd

Lélek

Mindig is úgy gondoltam, hogy azok a dolog melyeket készítek különleges tulajdonsággal bírnak: lelkük van. Lehet ez gyöngyállatka, hímzés horgolmány vagy bármi más...
... és arra is gondoltam, hogy a kincseim megalkotása mindig az adott időben tökéletes, akkor készülnek el a kezeim között mikor már teljesen kiforrta bennem magát a gondolatuk ... és hogy az aki kapja, akkor kapja mikor legjobban megérett a dolog befogadására...


Nemrégiben érdekes dolog történt...
Újdonsült ismerősöm addig nyaggatott - :) - amíg a 23-as kisördög a részére el nem készült. Engedtem a nyaggatásnak egy számomra kedves és nagy fontossággal bíró zenei válogatásért, amit Ő készített.
A kisördög hatalmas sikert aratott, s mint mindannyian tudjuk, egy készítőnek ez a legnagyobb dicséret :)
C. -hívjuk így az új tulajdonost- megfogadta, hogy mindenhova viszi majd magával, hogy legyenek élményei KisÖrdögnek, így már többek között a kedvenc szórakozóhelyünk záró eseményein is ott volt :)

Az élménygyűjtés céljából a múlt héten C. zsebében KisÖrdöggel Balatonalmádiba látogatott. Este 8 óra körül érkezett a hívás, hogy a KisÖrdög elveszett valahol az úton... :( Keresték mindenhol, átkutatták a vonatot, felhívták az állomást, de semmi. :( ... talán egyszerűen csak felszívódott :)

A szívem/szívünk nagyon fáj KisÖrdög eltűnése miatt, de úgy gondolom véletlenek nincsenek.
...hogy én nem értem meg a megalkotására vagy C. a befogadására vagy a "kapcsolatunk" nem érett meg még egy ilyen közös emlékre vagy a KisÖrdög gondolta túl korainak a létrejöttét egyenlőre nem tudom eldönteni...

Azt hiszem, hogy később C.-vel való barátságunk valami sokkal frappánsabb emléket fog majd megérdemelni... legalábbis remélem :)

A KisÖrdög neve amúgy Dini :) Szereti a Videotont -nagyon- és úgy alapból a sportokat is. Szereti a málnás Bacardit Sprite-tal és a finom pálinkákat, - de mindig csak mértékkel fogyasztja őket - nagy kedvence a bodzaszörp és az alma fröccs... a lasagne-mért pedig egyenesen odavan, de nem veti meg a finom "kafkás" melegszendvicset sem :) Kedvenc színe a piros és a kék.
Huncut, de nem neveletlen ... estenként flegma, de mostanában már volt kifejezetten kedves is :)
Szeret élni és egyenesen imádja a szép CicaLányokat!

Remélem, hogy aki megtalálta legalább annyira örül neki, mint amennyire a mi szívünk vérzik az elvesztése miatt! :)

2 megjegyzés:

  1. Én hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek.
    Lehet, hogy Kisördögnek küldetése van, valakinek szüksége volt Rá.......

    VálaszTörlés
  2. Csak bízhatok abban, hogy valaki tényleg megtalálta és jó helyre került :)

    VálaszTörlés